Főoldal Történelem Tevékenységek Áruda Térkép Évgyűrű Programok Árak Megközelítés Kapcsolat Vendégkönyv Játék
Aktuális időjárás Szarvason Pártai Lucia ajánlásával 
Írjon üzenetet a vendégkönyvbe!
Köszönettel vesszük ha leírja pozitív vagy kritikai jellegű véleményét, illetve várjuk kérdéseit, amit megválaszolunk emailben vagy itt a vendégkönyvben.
Név:
Email:
Üzenet:
 


Dr. Hanyecz Katalin    [katalin.hanyecz@pepikert.hu]2011-07-22 09:32
Tisztelt Uram!
Sajnálom, hogy félreértette válaszomat. Egyáltalán nem akarok kibújni hibáink és hiányosságaink nyilvános bemutatása elől. Gondoltam személyesen esetleg segíthetne nekünk.
Tisztelettel: Dr. Hanyecz Katalin


Kovács Nándor     [knandika@gmail.com]]2011-07-21 20:47
Tisztelt Dr. Hanyecz Katalin!
Gondolkodtam rajta, hogy e-mailt írjak-e inkább, de úgy döntöttem, itt válaszolok, és ezzel a hozzászólásommal be is fejeztem a témát.
Én elhiszem, hogy önök sokat tesznek és, ha lehetőségeik engednék többet is tennének a kert szépüléséért. DE! - amennyiben ön valahol nem azt a szolgáltatást kapja, amit elvárt volna a pénzéért(még, ha az az összeg tegyük föl relatíve nem is olyan magas), gondolom nem egy üzemlátogatásra invitáló választ várna esetleges reklamációja után. Amennyiben rossz kenyeret vásárol, nem kíváncsi a pékek szociális problémáira.
Ezen felül: az általam felvetett \"hiányosságok\", úgy gondolom nagy részben könnyen pótolhatóak lennének. Mivel látogatói tájékoztató már van, a kiegészítése pl. a konyhakerttel kapcsolatban nem olyan rettentő nagy feladat, és költség. A növények jelölése sem hinném, hogy anyagilag tönkretennék az arborétumot. Képzelje magát egy kiállításra, ahol a festményeket mindenféle jelölés nélkül tennék közzé. A portai dolgozó felvilágosított, hogy igazából a kert egészét kell nézni az a szépsége, de ez egy kicsit sánta, mert a tájékoztatás szerint több, mint ezer fa fajta található a parkban, ezért ezeket megtatálni nehéz jelölések nélkül.
Mint jeleztem nem kívánok tovább foglalkozni a témával, és jelenleg nincs rá mód, hogy a meghívásának eleget tudnék tenni. A válaszomat csak azért írtam, mert az Ön váaszát kissé lenézőnek és arrogánsnak itéltem meg, kis nagyképűséget is kiéreztem a felvetésekből, mert úgy gondolom a mai nehéz körülmények minden munkahelyen kemény munkát igényelnek a dolozóktól.
Tisztelettel: Kovács Nándor


Dr. Hanyecz Katalin    [katalin.hanyecz@pepikert.hu]2011-07-21 09:07
Tisztelt Kovács Nándor!
Köszönettel fogadjuk hozzászólását és véleményét. Ha ideje engedné megmutatnám, hogy mivel foglalkozunk nap, mint nap és mik a céljaink, amik felé - lehetőségeinkhez mérten - haladunk. Talán ötleteket is kapnánk, hogyan lehetne jobban csinálni.
Tisztelettel:
Dr. Hanyecz Katalin


Kovács Nándor    [knandika@gmail.com]2011-07-18 17:44
Tiszteletem!
Én is csatlakoznék az előző hozzászólóhoz, ugyanis ezek a fehér valamik nagyon undorítóak. Nem hiszem, hogy természetvédelmi terület ide, vagy oda, ne lehetne valamit tenni elleneük. Belépődíjas a kert látogatása ezért elvárnám, hogy lehetőség szerint normális körülmények között lehessen sétálni. Legalább valamilyen tájékoztatást kapnának a látogatók mielőtt megveszik a belépőt, hogy mire számítsanak, igaz, akkor lehet, hogy nem szaporítanák a bevételt.
Ha már a tájékoztatásnál tartunk azt is igen szegényesnek találom, az egész park terülertén. Konyhakerti gyűjtemény elnevezésnél fel kellene arra is hívni a figyelmet, hogy jelenleg semmi köze a konyhakerthez, és nem keresgélnék a látogatók. A pozitívum a bejárat átépítése a számomra, de valójábann az Arborétumnak teljes egészében igazodnia kellene a látogatók elvárásaihoz is.


Somlyai Márta    [marta.somlyai@pepikert.hu]2011-07-13 10:51
Kedves Zsófi!
Sajnálattal vesszük tudomásul, hogy rossz "szájízzel" távoztak az Arborétumból.
Az üvegház jelenleg nem látogatható, mert felújítás alatt áll. Teljesen ki van ürítve.
A kertben a növények pusztulás természetes folyamat. A nyomait természetesen igyekszünk eltüntetni.
A "borzalmas tetvek" amerikai lepkekabócák, amelyek ellepték a kertet, országszerte komoly problémát okoz ez a kártevő a parkokban. Sajnálatos módon mindent szeret, ezért tényleg nagyon sok növényen látszanak ugráló, fehér, pelyhes lárvái. A park természetvédelmi terület, ezért semmilyen vegyszerrel nem áll módunkban védekezni ellenük. Bízunk benne, hogy előbb utóbb valamelyik énekes madár rákap és megritkítja a kabócák bosszantóan felduzzadt állományát.
Az őszi lombszínekre kabócának nincs negatív hatása. Ha száraz hosszú ősz lesz, biztosan pazar színekben pompázik majd a kert. Talán tegyenek egy próbát. Hátha akkor majd jobban tetszik. Addigra a páva kölykök is felcseperednek kissé.


zSófi    [floricaca@freemail.hu]2011-07-12 17:35
helló arboretum.
a kert szép volt,de borzalmasan tetves!mundenhol csak levéltetvek,már viszketünk is!az üvegházba és a konyhakertbe se tudtunk bemenni,sehol semmi tájékoztató tábla, az egész kert nagyon lepusztult és kihalt volt!de a pávák cukik voltak!
reméljük, hamarosan változtatnak ezeken a dolgokon.
üdvözlettel:mi


porta    [porta@pepikert.hu]2011-07-09 15:33
Pórázon be lehet vinni kutyát az Arborétumba. A hajóról a +36 20 230 4890-es telefonszámon kell érdeklődni Demeter István kapitánynál.


"Sophie"    [dewdrop@citromail.hu]2011-07-08 11:42
T. Cím!
Kirándulást tervezünk Önökhöz a jövő héten (7 személy). Két mini méretű kutyusunk van, akiket vinnénk magunkkal. Kérdéseim: Bevihetők- e a kutyusok pórázon? Lehet-e hajókázni is velük együtt? Válaszukat előre is köszönöm. "Sophie"


Szabó Anikó    [aniko.szabo@pepikert.hu]2011-06-22 13:35
Tisztelt Sánta Zsolt!
Az Arborétum nem üdülési csekk elfogadó hely, csak készpénzzel tudnak fizetni. Látogatásukhoz kellemes kirándulóidőt kívánok.
Üdvözlettel: Szabó Anikó


sántazsolt    [zoldike666@citromail.hu]2011-06-22 12:44
Tisztelt Kovács Bálint!Holnap szeretnénk meglátogatni Arbarétumot,és szeretném megkérdezni,hogy üdölési cseket elfogadnak.Nagyonszép az arbarétum nésztem a interneten,és megtetszet.Kérem szépen értesítsenek hogy elfogadják e a üdölésicseket.Elöre is köszönöm. Sánta ZSolt.


Dr. Hanyecz Katalin    [katalin.hanyecz@pepikert.hu]2011-06-14 13:47
Tisztelt Kovács Bálint!
Köszönjük kritikus észrevételeit, munkánk során igyekszünk a látogatói igényeket a lehető legjobban figyelembe venni.
A hajót üzemeltető vállalkozót tájékoztattuk az Önök csalódottságáról.
Irányjelző táblákat egyenlőre csak a sétautak nagyobb kereszteződéseiben helyeztünk el, javasolt útvonallal kísérő térképet szerkesztettünk.
Szakvezetés előzetes bejelentkezéssel igényelhető, sajnos kapacitáshiány miatt jelenleg nem tudunk folyamatos vezetést biztosítani.
Kecskemét felől ugyanolyan közúti tábla van kihelyezve, mint a város felől.
Tisztelettel:
Dr. Hanyecz Katalin


Kovács Bálint    [kovacsbalster@gmail.com]2011-06-14 10:01
2011.06.12.-én 9,30 órakor jártunk a parkban ami nagyon tetszett.
Jobbító szándékként megjegyeznénk,hogy szerettünk volna a hajókázást is beiktatni de a kapitány azt üzente,hogy legközelebb csak déli 12 órakor ér rá ! ?????
Tájékoztató tábla vagy valami infó sehol!
A sétáló utakon szintén semmi!
Mi úgy gondoljuk,hogy nem ártana mondjuk naponta 2-3 alkalommal egy meghatározott időben szervezett idegenvezetést is beiktatni,mert így sokkal vonzóbba és érdekesebbé lehetne tenni az arborétum látogatottságát.
A városba beérve (Kecskemét felől)az arborétumra utaló irányjelzőt nem,csak az ellenkező irányból érkezve a egy közúti táblán láthattunk!
De miért?
A marketing igen csak fontos lenne!


Sztehlo Béláné    [pepe5204@gmail.com]2011-05-17 07:46
Szombaton jártunk Szarvason, de időhiány miatt "csak" hajókáztunk. A kapitány idegenvetetőnek is elmehetne szabadidejébe, ha van Neki. Olyan élvezettel, érdekesen, viccesen mesélt, hogy ezt most külön szeretném megköszönni. Mindenkinek ajánlom, ki ne hagyják a hajókázást. Köszönöm a csodálatos élményt!


Porta    [porta@pepikert.hu]2011-05-03 17:41
2011.05.02-án találtak egy esernyőt az Arborétumban. A tulajdonosa átveheti a portán.


Dr. Hanyecz Katalin    [katalin.hanyecz@pepikert.hu]2011-03-28 10:13
Tisztelt Varga László!
Az ünnepség 10,00-kor kezdődik a bejáratnál, a részletes program ezen a héten olvasható lesz a honlapunkon.
Üdvözlettel:
Dr. Hanyecz Katalin


VARGA LÁSZLÓ    [DEUTZOS@HOTMAIL.HU]2011-03-27 11:23
ÜDVÖZLÖM ÖNÖKET! ÉRDEKLŐDNÉK ÁPRILIS 22-ÉN
MIKOR KEZDŐDIK A A KAPUAVATÓ.SZERETNÉK
OTT LENNI,ÉS MILYEN PROGRAMOK LESZNEK MAJD.
KÖSZÖNÖM ELŐRE A VÁLASZUKAT.


Somlyai Márta    [marta.somlyai@pepikert.hu]2011-03-16 09:57
Kedves Emőke!
A húsvéti programot a jövő héten tervezzük véglegesíteni. Utána a honlapra is felkerül. Akkor majd az e-mail címére is elküldjük.
A hajóra érdemes bejelentkezni igen, különösen akkor ha nagyobb társasággal érkeznek.
Üdvözlttel: Somlyai Márta


Gindl Emőke    [gindl@freemail.hu]2011-03-12 14:25
Üdvözlöm Önöket,
Mi Húsvétkor tervezzük a kirándulásunkat a Pepi-kertbe.
Szeretném megkérdezni, hogy mikortól találok részletes programot a honlapon,illetve van-e lehetőség e-mailben elküldeni részemre. Ajánlott-e előre lefoglalni a kishajózást tekintettel a vélhetően nagyszámú látogatóra.
Köszönöm előre is a választ,és jó egészséget kívánok Önöknek: Gindl Emőke


Czakó Erzsébet    [czako53@freemail.hu]2010-11-11 19:30
Elmegyek SZARVASRA ebbe a gyönyörű városba
és megnézek mindent, ott annyi sok szép látnivaló
van. Többek között az ARBARÉTUMBA IS.
Szeretem az őszi színeket is, annyira csodálatos!

Tisztelettel . Czakó Erzsébet


Dr. Hanyecz Katalin    [katalin.hanyecz@pepikert.hu]2010-11-11 13:43
Tisztelt Dr. L. András!
Bárki véleményét szívesen vesszük, hiszen a támogató vélemények mellett a negatív vélemények is mind a kert fejlődését eredményezik. Üzenetei szerint gyakran jár nálunk, ezért szívesen vennék egy személyes megkeresést Öntől.
Tisztelettel:
Dr. Hanyecz Katalin igazgató


Lapozás: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28

www.pepikert.hu - 2008   |       |    a honlap készítői    |    látogatók száma: