Főoldal Történelem Tevékenységek Áruda Térkép Évgyűrű Programok Árak Megközelítés Kapcsolat Vendégkönyv Játék
Aktuális időjárás Szarvason Pártai Lucia ajánlásával 
Írjon üzenetet a vendégkönyvbe!
Köszönettel vesszük ha leírja pozitív vagy kritikai jellegű véleményét, illetve várjuk kérdéseit, amit megválaszolunk emailben vagy itt a vendégkönyvben.
Név:
Email:
Üzenet:
 


Várai-Kardos Tímea    [Mehet]2017-06-28 06:33
Kedves Szarvasi arborétum!
Tegnapi nap folyamán lágogattunk el Önökhöz. Termèszetesen a Mini Magyarországot is megtekintettük. Csodálatos látvány volt. A gyerekek nagyon èlveztèk. Sajnos a Mini Magyarországon volt több effekt ami nem működött. Ezek a hibák milyen gyakran kerülnek kijavításra? Számomra negatív volt a Bogláron törtè t esemènyek. Volt kint egy tábla árakkal. Tèny hogy nem jelentkeztünk be előre hajókázni viszont a fiatalember èpp írt a táblára amikor odamentem hogy annyièrt ami igen nevetsèges össueg felnőtt jehy 200 gyerek 100ft. Látta is mi van kiìrva. Az alapján felszálltunk. Fizetni szerettem volna többször is. Majd a vègèn. Nem fogadtak el addig pènzt. Mire vége lett felnőtt jegy 1200 per koponya gyerek 1000ft. Hivatalos árlista nincs. Mi van ha nincs annyi pènzem és nem tudom kifizetni? Tudom hpgy külön cèg de ezzel Önöket is minősítik.Első gondolatom az volt, hogy azèrt kellett a vègén fizetni nehogy be se szálllljak. Összessègében nagyon jól èreztük magunkat. Persze a Boglárt senkinek sem fogom ajánlano. Sőt.

Tisztelettel:
Tìmea


Dr. Hanyecz Katalin    [katalin.hanyecz@pepikert.hu]2017-01-05 15:10
Kedves Martin Gábor Tibor!
A mamutfenyő mindig gyönyörű, pl. a mai napsütéses időben ragyog havas ágaival, de mellette számos gyönyörűséget találhatnak nálunk. Sétára javasolhatom a tavaszi krókuszos, majd tulipános-magnóliás időszakot, amikor a melegedő kertben sok-sok virág díszeleg, de természetesen a nyári pompa és persze az őszi színkavalkád sem utolsó látvány. Tehát bármikor jöhetnek. Programjaink, aktualitásaink a honlapon folyamatosan olvashatók, ha esetleg össze akarják kötni a sétát más élményekkel is. Várjuk Önöket!
Képet küldök, aprítékos kazánunk pedig nekünk is van :-)
Hanyacz Katalin


Martin Gábor Tibor    [gabor.martin2@gmail.com]2017-01-05 14:04
Kedves Szarvasi Arborétumos Urak, Hölgyek.
Boldog újévet kívánok!

Feleségem és én kertészmérnökök vagyunk. Én húsz éve jártam önöknél de a párom még sohasem. Mostani munkám ezévben többször is Békéscsabára szólít majd így módunk nyílik a szolgálati utamat az önök irányába is módosítani.
Egy HERZ Firematic biomasszakazánt fogok összeszerelni, olyant mint a szombathelyi Botanikus Kertben üzemelő.
Faaprítékkal működik full automatikusan, takarékos, magas hatásfokú, et-et-era.

A lényeg, hogy Önökhöz akkor szeretném elvinni Mártámat, amikor az általam anno megcsodált és remélhetőleg ma még szebb mammutfenyőjük teljes pompával díszlik. Kérdésem, hogy mely időszakot lenne célszerű kiválasztanunk?

Szívesen megnéztük volna fotókon de nem találjuk a honlapjuk fotógalériáját.

Van fotógalériájuk?

Ha nincs akkor ugye lesz?

Szíves válaszaikra várva maradok és maradunk tiszteletteljes üdvözlettel:

Martin Gábor Tibor
és
Martinné Urbán Márta
kertészmérnök házaspár Gödöllőről.Verenca Ágota    [agotaaverenca@gmail.com]2016-10-10 01:01
Kedves Szarvasiak!

Meg tudjátok mondani, hogy nov. 11-ig működik- e még az elektromos kisbusz?

Ha lehet az e-mail címre írjátok a választ!

Köszöbettel

Verenca Ágota


Bihari Vilmos    [Bihari.vilmos@insignis.hu]2016-10-03 17:32
Az arborétum területén található Mini Magyarországban található automata nem működik. A bedobott pénzt nem adja vissza. Kifelé menet közöltük a jegyárussal, aki említette más is már jelezte. Ennyiben maradtunk. Az arborétum gyönyörû, mindenkinek ajánljuk.


Szabó Anikó    [szaboaniko74@freemail.hu]2016-09-26 15:49
Tisztelt Nagyné Nasz Ilona!
Az Arborétumban kedvezményesen a kombinált belépőjegyet és a csoportos belépőjegyet lehet megvásárolni. Sajnos családi belépőjegy és nagycsaládos kedvezmény nincs intézményünknél.
Tisztelettel: Szabó Anikó


Nagyné Nasz Ilona    [nagynenaszili@gmail.com]2016-09-26 10:45
Tisztelt Arborétum!
Érdeklődni szeretnék, hogy családi belépőjegyre vagy nagycsaládos kedvezményre van-e lehetőség önöknél. 2 felnőtt+ 3 gyerek esetén a kombinált jegy 7400 Ft, ez sajnos nehezen kigazdálkodható.
Köszönettel: Nagyné Nasz Ilona


Kiss Hedvig    [hedvig.kiss73@freemail.hu]2016-08-03 16:13
Kedves Katalin! Köszönöm szépen a válaszát! Valóban nem tudtunk erről az elektromos kisbuszról és annak a menetrendjéről. Talán érdemes lenne a Tourinform-irodában is elhelyezni a menetrendet. Remélem, így együtt tudunk segíteni a jövendőbeli Arborétum-látogatóknak.


Dr. Hanyecz Katalin    [katalin.hanyecz@pepikert.hu]2016-08-03 16:07
Igen, az Arborétum a város szélén található, ahová a menetrend szerinti buszokkal csak a 44-es főúton lévő megállótól lehet legközelebbről elgyalogolni. Van viszont egy elektromos kisbusz, amelynek idegenforgalmi szezonban fix menetrendje van. E járat érinti az Arborétumi főbejáratot is, így ki lehet jutni vele és vissza is lehet menni a város központjába. Sajnálom, hogy ezt a lehetőséget nem ismerték, pedig számos tábla, szóróanyyag és honlap jelzi. Észrevételeiket továbbítjuk a kisbusz üzemeltetői felé.


Kiss Hedvig    [hedvig.kiss73@freemail.hu]2016-08-02 19:08
Mi valószínűleg ugyanazon a hétvégén látohattunk az Arborétumba, mint az előző kedves hozzászóló (júl. 30-án), de esetünkben a Tourinform iroda nyitva volt (délelőtt 10 óra körül). Az ott dolgozó hölgy készséggel adott felvilágosítást, hogy az Arborétumba csak bérelt kerékpárral, taxival vagy gyalog mehetünk ki, helyijáratos busz nincs. A taxi mellett döntöttünk, de nagyon rossz fogásnak tartom (és a turisták lehúzásának), hogy nem járnak rendszeresen buszok erre a helyre! A legnépszerűbb látványosság Szarvason, és nem gondolnak a városba vonattal vagy távolsági autóbusszal érkezőkre.
Az Arborétum nagyon szép, jól éreztük magunkat. Szépen gondozott, ápolt terület. Viszont javasolnám több információs tábla elhelyezését, mert kicsit eltévedtünk, és kb. 10 percig pánikban voltunk, mert nem találtuk a kifelé vezető utat. A gyalogutak egyszer csak "véget érnek", és könnyen az erdő közepén találja magát az ember!


Lénártné    [lenartmarika50@gmail.com]2016-07-31 17:46
Hétvégén ellátogattunk az Arborétumba,ahol a mini Magyarországot is megnéztük.Nagyon tetszett.Sajnos, az autóbuszpályaudvartól gyalog kellett mennünk.Nem érdeklődtünk előre.Az információs iroda zárva volt,így információt nem tudtunk kérni.Taxit nem láttunk,helyismeretünk nem volt.1 óra alatt értünk ki,kétszer kértünk és kaptunk a helyiektől megfelelő útbaigazítást.A nagy meleg miatt kissé elfáradtunk.


Dr. Hanyecz Katalin    [katalin.hanyecz@pepikert.hu]2016-07-15 10:28
Tisztelt Schwabli Bea!
Köszönjük építő jellegű észrevételeit, amelyeket figyelembe veszünk a lehetséges fejlesztések során.


Bea Schwabli    [Beatrix@dermanovum.se]2016-07-14 17:35
Tisztelt Cím
Építő jellegű kritikaként javaslom, hogy néha járjak körbe a munkahelyüket. Kezdjek rögtön a parkolással. Kb 50 férőhelyük van (ami szabályosan es láthatóan van kitablazva, a gyepes árkot nem számítom ide, amit később egy kedves munkatársuk mutatott. Sajnos nem a jegypénztáros, aki érdeklődésünkre, hogy hova parkolhatunk
Az Arborétumban megforduló látogatók száma éves szinten 70-90 ezer fő, akik egyénileg, családdal vagy szervezett kirándulás során, csoportosan érkeznek. azt felelte hogy errol nem ő tehet, hogy nincs parkolóhely. Ami biztosan igaz, de mint "házigazda" es parkjuk képviselője nagyobb hajlandóságot mutathatna a probléma megoldására...A másfél napos masszív esőzés utan különben sem mertünk volna oda parkolni) Ez a kb 50 hely a buszoke is. De folytassuk a túrát! A csatornák szinte kivétel nelkul eldugultak, felettük bokáig erő vízben élvezhető a séta. A növényekről elenyésző az információ. Nincsenek padok, nincs elég hely ahova az eso vagy a nap elől behuzodni lehetne pl a kikötőnél. A Mini Magyarországban nem működik a kisvasút.
Köszönöm figyelmüket!


Szabó Anikó    [aniko.szabo@pepikert.hu]2016-07-04 10:51
Tisztelt Daróczi Zsuzsanna!

A Szarvasi Arborétum póráz használata mellett kutyával is látogatható.

Tisztelettel: Szabó Anikó


Daróczi Zsuzsanna     [zsuana83@gmail.com]2016-07-03 11:54
Szeretném megkérdezni, hogy kutyabarát hely e?


Szabó Anikó    [szaboaniko74@freemail.hu]2016-05-30 09:53
Tisztelt Érdeklődő!

A megadott e-mail címre írtam Önnek privátban.

Tisztelettel: Szabó Anikó


Kissné Bába Ola    [gica7122@freemail.hu]2016-05-29 22:30
Tisztelt Cím!
Június 4-én tervezünk osztálykirándulást önökhöz 2. osztályos gyermekekkel és szüleikkel. Érdeklődni szeretnék, hogy Pepi gróf varázstanyáján milyen lehetőségek, programok várnak a gyerekekre? Lehet-e még oda bejelentkezni? Válaszukat előre is köszönöm!


Szabó Anikó    [aniko.szabo@pepikert.hu]2016-05-13 09:50
Tisztelt Barna Dorotea!

Az Arborétum területén Büfé található, ahol kávé, üdítő fagyi, csoki stb. megvásárolható. Meleg ebédre a városban van lehetőség. Viszonylag közel az Arborétumhoz a Halászcsárda, a Korona Gyorsétterem, a Galéria Grill
Étterem található. Élelmiszerbolt szintén a városban van több helyen is .
Tisztelettel: Szabó Anikó


Barna Dorotea    [levero@citromail]2016-05-12 06:44
Üdvözletem!
Június elején tervezünk egész napos kirándulást óvódás csoportnak Nagyváradról! Arról szeretnék érdeklődni, hogy van-e étkezési lehetőség a közelben? Esetleg tudna ajánlani valamit? Válaszát előre is köszönöm!


Szabó Anikó    [aniko.szabo@pepikert.hu]2016-04-18 11:59
Tisztelt Ozoróczy Terézia!
Sajnos nem egyszerű az Arborétum megközelítése.
Helyi járatos busszal eljön az Óvónőképző Főiskoláig, innen gyalog kell folytatni útját a Körös-híd után jobbra fordulva az Arborétum utcán, tovább a Pepi-sétányon egészen a Mezőtúri útig, itt szintén jobbra fordulva jut el az Arborétumig. Lehet még távolsági busszal a 44-es főút Mezőtúri elágazás előtti megállójában leszállni, de innen szintén gyalog kell tovább jönni az Arborétumig. Taxival szintén el tud jutni az Arborétumba. Elektromos kisbusz is szokott időszakosan közlekedni, de csak június 15-től, erről a helyi Tourinform irodában tud érdeklődni.
Tisztelettel: Szabó Anikó


Lapozás: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28

www.pepikert.hu - 2008   |       |    a honlap készítői    |    látogatók száma: