Főoldal Történelem Tevékenységek Áruda Térkép Évgyűrű Programok Árak Megközelítés Kapcsolat Vendégkönyv Játék
Aktuális időjárás Szarvason Pártai Lucia ajánlásával 
Írjon üzenetet a vendégkönyvbe!
Köszönettel vesszük ha leírja pozitív vagy kritikai jellegű véleményét, illetve várjuk kérdéseit, amit megválaszolunk emailben vagy itt a vendégkönyvben.
Név:
Email:
Üzenet:
 


Dr. Hanyecz Katalin    [Mehet]2017-10-21 15:15
Kedves Horváthné Csányi Júlia!
Örülünk, hogy tetszett és jól érezték magukat nálunk. Várjuk Önöket más évszakokban is, hiszen a kert akkor is csodálatos!


Horváthné Csányi Júlia    [Mehet]2017-10-21 14:31
Kedves Szarvasi Arborétum! Ma voltunk megnézni az Arborétumot a családommal. Gyönyörű! Köszönjük az élményt!


Horváthné Csányi Júlia    [Mehet]2017-10-13 19:52
Kedves Szabó Anikó!

Köszönöm tájékoztatását. Október végén tervezzük menni. :)


Szabó Anikó    [Mehet]2017-10-09 14:10
Kedves Horváthné Csányi Júlia!
Az Arborétumban az őszi lombszíneződés már elkezdődött. Vannak fák és cserjék amelyek már szépen színesednek, de egyes növényeknél ez a folyamat még várat magára. A parkban a séta során sokféle érdekes termést lehet megfigyelni a fák alatt.
A napsütéses időjárás kirándulásra invitálja a látogatókat. Jöjjenek el Önök is és gyönyörködjenek a színekben.


Horváthné Csányi Júlia    [Mehet]2017-10-07 13:38
Kedves Szarvasi Arborétum!
Érdeklődnék, hogy az őszi színváltás mikorra várható termések potyognak-e? Kisgyerekekkel utaznánk és számukra érdekes lenne. Válaszát várom!


Somlyai Márta    [Mehet]2017-09-04 16:02
Kedves Biricz Gabriella!
Az arborétumban csak gyalogosan lehet közlekedni, a kerékpárokat a bejáratnál a tárolóban lehet lezárni.


Biricz Gabriella    [Mehet]2017-09-04 10:40
Tisztelt Uram/Hölgyem!

Érdeklődni szeretnék, hogy az Arborétumban kerékpárral is lehet közlekedni vagy csak gyalogosan?
Köszönöm!


porta    [Mehet]2017-07-30 08:09
Be lehet kutyával jönni. Nem változott.


Oláh Mónika    [Mehet]2017-07-29 09:16
Üdvözlöm Arborétum dolgozóit!

A korábbi hozzászólásokban már találtam kutyával kapcsolatos kérdést, mely 2016-ban írták! Éppen ezért szeretném megkérdezni, hogy póráz használatával kutyát is be lehet vinni, ez az idei évben sem változott?
Köszönöm válaszukat! További szép napot! Üdv.: Oláh Mónika


Dr. Hanyecz Katalin    [Mehet]2017-06-28 12:08
Kedves Tímea!
Köszönjük, hogy pozitív és negatív élményeit is megosztotta velünk, amiket jelzünk a szolgáltatók felé és igyekszünk kijavítani a hibákat.
Üdvözlettel: Hanyecz Katalin


Várai-Kardos Tímea    [Mehet]2017-06-28 06:33
Kedves Szarvasi arborétum!
Tegnapi nap folyamán lágogattunk el Önökhöz. Termèszetesen a Mini Magyarországot is megtekintettük. Csodálatos látvány volt. A gyerekek nagyon èlveztèk. Sajnos a Mini Magyarországon volt több effekt ami nem működött. Ezek a hibák milyen gyakran kerülnek kijavításra? Számomra negatív volt a Bogláron törtè t esemènyek. Volt kint egy tábla árakkal. Tèny hogy nem jelentkeztünk be előre hajókázni viszont a fiatalember èpp írt a táblára amikor odamentem hogy annyièrt ami igen nevetsèges össueg felnőtt jehy 200 gyerek 100ft. Látta is mi van kiìrva. Az alapján felszálltunk. Fizetni szerettem volna többször is. Majd a vègèn. Nem fogadtak el addig pènzt. Mire vége lett felnőtt jegy 1200 per koponya gyerek 1000ft. Hivatalos árlista nincs. Mi van ha nincs annyi pènzem és nem tudom kifizetni? Tudom hpgy külön cèg de ezzel Önöket is minősítik.Első gondolatom az volt, hogy azèrt kellett a vègén fizetni nehogy be se szálllljak. Összessègében nagyon jól èreztük magunkat. Persze a Boglárt senkinek sem fogom ajánlano. Sőt.

Tisztelettel:
Tìmea


Dr. Hanyecz Katalin    [katalin.hanyecz@pepikert.hu]2017-01-05 15:10
Kedves Martin Gábor Tibor!
A mamutfenyő mindig gyönyörű, pl. a mai napsütéses időben ragyog havas ágaival, de mellette számos gyönyörűséget találhatnak nálunk. Sétára javasolhatom a tavaszi krókuszos, majd tulipános-magnóliás időszakot, amikor a melegedő kertben sok-sok virág díszeleg, de természetesen a nyári pompa és persze az őszi színkavalkád sem utolsó látvány. Tehát bármikor jöhetnek. Programjaink, aktualitásaink a honlapon folyamatosan olvashatók, ha esetleg össze akarják kötni a sétát más élményekkel is. Várjuk Önöket!
Képet küldök, aprítékos kazánunk pedig nekünk is van :-)
Hanyacz Katalin


Martin Gábor Tibor    [gabor.martin2@gmail.com]2017-01-05 14:04
Kedves Szarvasi Arborétumos Urak, Hölgyek.
Boldog újévet kívánok!

Feleségem és én kertészmérnökök vagyunk. Én húsz éve jártam önöknél de a párom még sohasem. Mostani munkám ezévben többször is Békéscsabára szólít majd így módunk nyílik a szolgálati utamat az önök irányába is módosítani.
Egy HERZ Firematic biomasszakazánt fogok összeszerelni, olyant mint a szombathelyi Botanikus Kertben üzemelő.
Faaprítékkal működik full automatikusan, takarékos, magas hatásfokú, et-et-era.

A lényeg, hogy Önökhöz akkor szeretném elvinni Mártámat, amikor az általam anno megcsodált és remélhetőleg ma még szebb mammutfenyőjük teljes pompával díszlik. Kérdésem, hogy mely időszakot lenne célszerű kiválasztanunk?

Szívesen megnéztük volna fotókon de nem találjuk a honlapjuk fotógalériáját.

Van fotógalériájuk?

Ha nincs akkor ugye lesz?

Szíves válaszaikra várva maradok és maradunk tiszteletteljes üdvözlettel:

Martin Gábor Tibor
és
Martinné Urbán Márta
kertészmérnök házaspár Gödöllőről.Verenca Ágota    [agotaaverenca@gmail.com]2016-10-10 01:01
Kedves Szarvasiak!

Meg tudjátok mondani, hogy nov. 11-ig működik- e még az elektromos kisbusz?

Ha lehet az e-mail címre írjátok a választ!

Köszöbettel

Verenca Ágota


Bihari Vilmos    [Bihari.vilmos@insignis.hu]2016-10-03 17:32
Az arborétum területén található Mini Magyarországban található automata nem működik. A bedobott pénzt nem adja vissza. Kifelé menet közöltük a jegyárussal, aki említette más is már jelezte. Ennyiben maradtunk. Az arborétum gyönyörû, mindenkinek ajánljuk.


Szabó Anikó    [szaboaniko74@freemail.hu]2016-09-26 15:49
Tisztelt Nagyné Nasz Ilona!
Az Arborétumban kedvezményesen a kombinált belépőjegyet és a csoportos belépőjegyet lehet megvásárolni. Sajnos családi belépőjegy és nagycsaládos kedvezmény nincs intézményünknél.
Tisztelettel: Szabó Anikó


Nagyné Nasz Ilona    [nagynenaszili@gmail.com]2016-09-26 10:45
Tisztelt Arborétum!
Érdeklődni szeretnék, hogy családi belépőjegyre vagy nagycsaládos kedvezményre van-e lehetőség önöknél. 2 felnőtt+ 3 gyerek esetén a kombinált jegy 7400 Ft, ez sajnos nehezen kigazdálkodható.
Köszönettel: Nagyné Nasz Ilona


Kiss Hedvig    [hedvig.kiss73@freemail.hu]2016-08-03 16:13
Kedves Katalin! Köszönöm szépen a válaszát! Valóban nem tudtunk erről az elektromos kisbuszról és annak a menetrendjéről. Talán érdemes lenne a Tourinform-irodában is elhelyezni a menetrendet. Remélem, így együtt tudunk segíteni a jövendőbeli Arborétum-látogatóknak.


Dr. Hanyecz Katalin    [katalin.hanyecz@pepikert.hu]2016-08-03 16:07
Igen, az Arborétum a város szélén található, ahová a menetrend szerinti buszokkal csak a 44-es főúton lévő megállótól lehet legközelebbről elgyalogolni. Van viszont egy elektromos kisbusz, amelynek idegenforgalmi szezonban fix menetrendje van. E járat érinti az Arborétumi főbejáratot is, így ki lehet jutni vele és vissza is lehet menni a város központjába. Sajnálom, hogy ezt a lehetőséget nem ismerték, pedig számos tábla, szóróanyyag és honlap jelzi. Észrevételeiket továbbítjuk a kisbusz üzemeltetői felé.


Kiss Hedvig    [hedvig.kiss73@freemail.hu]2016-08-02 19:08
Mi valószínűleg ugyanazon a hétvégén látohattunk az Arborétumba, mint az előző kedves hozzászóló (júl. 30-án), de esetünkben a Tourinform iroda nyitva volt (délelőtt 10 óra körül). Az ott dolgozó hölgy készséggel adott felvilágosítást, hogy az Arborétumba csak bérelt kerékpárral, taxival vagy gyalog mehetünk ki, helyijáratos busz nincs. A taxi mellett döntöttünk, de nagyon rossz fogásnak tartom (és a turisták lehúzásának), hogy nem járnak rendszeresen buszok erre a helyre! A legnépszerűbb látványosság Szarvason, és nem gondolnak a városba vonattal vagy távolsági autóbusszal érkezőkre.
Az Arborétum nagyon szép, jól éreztük magunkat. Szépen gondozott, ápolt terület. Viszont javasolnám több információs tábla elhelyezését, mert kicsit eltévedtünk, és kb. 10 percig pánikban voltunk, mert nem találtuk a kifelé vezető utat. A gyalogutak egyszer csak "véget érnek", és könnyen az erdő közepén találja magát az ember!


Lapozás: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28

www.pepikert.hu - 2008   |       |    a honlap készítői    |    látogatók száma: